#GASTROTALK - povídání o gastru s lidmi z gastra, host David Trubka 05. května 2022 "Udělám jeden projekt a pak zase potřebuju hledat něco nového," říká David Trubka, bývalý kuchař a cukrář, aktuálně majitel firmy Prémiové nože. David byl dalším hostem pořadu #GASTROTALK.
Rozhovor s Davidem Trubkou nejen o Prémiových nožích 03. února 2022 Co potřebuje kuchař kromě kvalitních surovin? Přece nůž, a ne jen tak ledajaký. Především ostrý a kvalitní. A právě tyto podstatné požadavky na nože jsou schopny splnit Prémiové nože. "Mít rád chladnou krásu nožů je zkrátka moje diagnóza a dalších stejně smýšlejících jedinců, kteří jak se říká bez nože v kapse nedají ani ránu" říká David Trubka, majitel Prémiových nožů. A co dalšího nám na sebe…
Ostré nože v prémiové kvalitě 28. ledna 2022 Co vás dokáže v kuchyni rozpálit, když už se konečně odhodláte neobjednávat si jídlo domů ale uvařit? Hádka s partnerem na téma "zase nejsou ostré nože"? A víte, že říznutí do prstu tupým nožem bolí víc než říznutí ostrým nožem? Ironie osudu. Co udělat předtím než si zase objednáte domů pizzu?