Co se děje
na Moravě jinde všude

Rozhovor s Davidem Trubkou nejen o Prémiových nožích

Co potřebuje kuchař kromě kvalitních surovin? Přece nůž, a ne jen tak ledajaký. Především ostrý a kvalitní. A právě tyto podstatné požadavky na nože jsou schopny splnit Prémiové nože. "Mít rád chladnou krásu nožů je zkrátka moje diagnóza a dalších stejně smýšlejících jedinců, kteří jak se říká bez nože v kapse nedají ani ránu" říká David Trubka, majitel Prémiových nožů. A co dalšího nám na sebe…
Článek

Každý měsíc nové pivo

Nemáte rádi změny, a proto chodíte pořád do jednoho podniku, kde dobře vaří a mají příjemnou obsluhu? Jak je možné, že menu se může obměňovat každý den, a pivo se čepuje pořád to stejné? Chcete najít pestrost i na čepu?
Článek

Ostré nože v prémiové kvalitě

Co vás dokáže v kuchyni rozpálit, když už se konečně odhodláte neobjednávat si jídlo domů ale uvařit? Hádka s partnerem na téma "zase nejsou ostré nože"? A víte, že říznutí do prstu tupým nožem bolí víc než říznutí ostrým nožem? Ironie osudu. Co udělat předtím než si zase objednáte domů pizzu?
Článek

Láska prochází žaludkem, oslavte Valentýna gastronomickým zážitkem, který vás vystřelí do nebes

Svátek svatého Valentýna lidi v České republice odpradávna rozděluje na dva tábory. Na ty, kteří jej slaví a nedají na něj dopustit a na ty, kteří jej považují za americký nesmyslný svátek. Jak to ale s tímto svátkem je doopravdy? Pokud patříte do první skupiny, máme pro vás nápad. Co takhle svou lásku oslavit jedinečným gastro zážitkem?
Článek

Víkendové speciality "Na Plechu"

S novým rokem přichází další skvělé akce v Pub Na Plech. Výborné jídlo, pohodová atmosféra a příjemná obsluha. A na co se můžete letos těšit?
Článek

Stylové útočiště v centru Prahy

Milujete procházky centrem Prahy, a dokážete si vychutnat všechno co vám hlavní město nabízí? Zajímá vás, kde v centru města můžete v klidu posedět, dát si odpoledne výbornou kávu a nebo k večeru drink?
Článek

Farmářské chlebíky v Delice cafe

Máte zažité pravidlo, že po obědě je na řadě vždy dezert? Po slaném jídle už se vám sbíhají sliny na sladkou tečku?
Článek

Kam na zabijačkové hody?

Jestli jste se zabijačky už někdy účastnili, tak jistě víte, že je to velká událost. Dříve se dělaly zabijačky za účelem zisku masa pro výživu domácnosti, a je to tak stále, nebo se něco změnilo? Jak vlastně vypadá "dnešní" zabijačka?
Článek

Kde uspořádat firemní večírek, oslavu či párty?

Najít vhodný prostor pro oslavu narozenin, společenskou událost či firemní večírek je někdy pěkně náročné. Přinášíme vám velký přehled toho, kde firemní večírek, oslavu, teambulding či párty můžete uspořádat. Najděte ten nejvhodnější podnik právě pro vás.
Článek

Nejdůležitější jídlo dne: Jak šel čas se snídaní a jak vypadá dnes

Dlouho se o snídani mluvilo jako o nejdůležitějším jídle, dnes ale některé výživové směry její závažnost vyvrací. Jak to tedy je?
Článek