Články provozovny Pivovar Hostivar H2

X
Zpět

Kde se letos budou slavit Velikonoce?

Velikonoce jsou jeden z nejkrásnějších svátků, které navíc přináší spoustu velikonočních dobrot. Které restaurace si pro vás připravily velikonoční hody. Račte nakouknout. 
Článek

A co děti, mají si kde hrát?

Kdo by neznal úryvek z kultovní písničky kapely Katapult. A my odpovídáme: “Ano, mají”. Mít dětský koutek nebo prostor pro děti je pro každou restauraci nutnost, pokud cílí na mámy/táty s dětmi nebo celé rodiny. Proto jsme dali dohromady místa, kde si vaše ratolesti pohrají a vy si dáte v klidu jídlo nebo vychutnáte dobrou kávu.
Článek

Kam zajít v Praze fandit naším hokejistům? MS v hokeji 2024!

Fandíte hokeji? Těšíte se na letošní domácí mistrovství? Řekneme vám kdo kdy hraje a navíc přinášíme přehled podniků, kde se budou promítat zápasy letošního MS v hokeji.
Článek

Kam na zabijačkové hody?

Jestli jste se zabijačky už někdy účastnili, tak jistě víte, že je to velká událost. Dříve se dělaly zabijačky za účelem zisku masa pro výživu domácnosti, a je to tak stále, nebo se něco změnilo? Jak vlastně vypadá "dnešní" zabijačka?
Článek

Pivní slavnosti - kde si pochutnáte na nejlepším pivu?

Máte rádi dobré pivko? Tak neváhejte a vyberte si jednu z námi nabízených pivních akcí.
Článek

Nejdůležitější jídlo dne: Jak šel čas se snídaní a jak vypadá dnes

Dlouho se o snídani mluvilo jako o nejdůležitějším jídle, dnes ale některé výživové směry její závažnost vyvrací. Jak to tedy je??
Článek

Láska prochází žaludkem, oslavte Valentýna gastronomickým zážitkem, který vás vystřelí do nebes

Svátek svatého Valentýna lidi v České republice odpradávna rozděluje na dva tábory. Na ty, kteří jej slaví a nedají na něj dopustit a na ty, kteří jej považují za americký nesmyslný svátek. Jak to ale s tímto svátkem je doopravdy? Pokud patříte do první skupiny, máme pro vás nápad. Co takhle svou lásku oslavit jedinečným gastro zážitkem?
Článek

Kde uspořádat firemní večírek, oslavu či párty?

Najít vhodný prostor pro oslavu narozenin, společenskou událost či firemní večírek je někdy pěkně náročné. Přinášíme vám velký přehled toho, kde firemní večírek, oslavu, teambulding či párty můžete uspořádat. Najděte ten nejvhodnější podnik právě pro vás.
Článek

Kde letos oslavíte Silvestr a přivítáte nový rok?

Patříte snad k těm, kteří si stěžují na hluk petard, rachejtlí, ohňostrojů, řvoucích davů a hlasité hudby? A nebo si ten jeden den v roce chcete naplno užít a přivítat nový rok s tou parádou, která k tomu už prostě tradičně patří, i když s vámi pak sousedé týden nepromluví? Zábava s přáteli, popíjení drinků, odpočítávání před půlnocí, wow momenty při pohledu na ohňostroje různých barev, a vítání…
Článek

FOOD FESTIVALY v Praze a okolí: Co se chystá a na co se můžete těšit?

Přinášíme přehled food festivalů v Praze. Na co se můžete těšit?
Článek

Pražské zahrádky volají a pivo se chladí...

Velký přehled restauračních zahrádek v Praze – 2023. Tak neseďte doma a přijďte si vychutnat dobrou baštu, nebo skvěle vychlazené pivko na některou z pražských zahrádek.
Článek

Letní kina - kam vyrazit na dobrý film?

Máte rádi filmy a zároveň nechcete být při sledování zavření v temném klimatizovaném sále, když je venku hezky? Máte štěstí, je tady sezóna letních kin. A my vám řekneme, kam si zajít na svůj oblíbený film, ať už jste v Praze nebo kdekoliv jinde v Česku.
Článek

Které restaurace mají výdejní okno a které vám dovezou jídlo až k vašim dveřím?

.
Článek

#tourgastro 2 - Pivovar s drive - in, porce pro pořádný chlapy a hambáč z Nových Butovic

Inspirujte se v celoročním seriálu #tourgastro do jakého podniku v Praze zajít, kde mají nejlepší pečené koleno, kam na snídani a proč hambáč začíná válcovat Čechy milovaný smažák. 
Článek