Co se děje
Článek

Není houba jako houba - jedinečný dezert v Deer

Stihnete si jídlo před vaším prvním soustem alespoň prohlédnout? Možná patříte mezi ty uspěchané hosty, kteří se ani nepodívají, co mají na talíři a sotva si stihnou popřát dobrou chuť, ale to se vám v Deer Restaurant jistě nestane.

Čeká vás opravdu ohromující gastronomický zážitek, který ovládne všechny vaše smysly a vykouzlí vám úsměv na rtech.

V Deer Restaurant si i během hektického dne najdete chvilku nejen na prohlédnutí podávaného pokrmu, ale nejspíš neodoláte ani fotce.

A jaký nezapomenutelný gastronomický zážitek si pro vás připravili tentokrát?

V restauraci Deer rostou houby.

Neuvěřitelný estetický a gastronomický počin - dezert zvaný Les. Vévodí mu houba červené barvy, a nejedná se o Muchomůrku. Je to medový mousse. Lesní život na talíři doplňují čokoládové lístky, kaštanový sponge a čerstvé lesní ovoce.

Dokonalá kombinace na talíři, která nemá obdoby.

Chcete doplnit či opravit článek? Napište nám.
Čtěte také