Co se děje
na Moravě jinde všude

Každý měsíc nové pivo

Nemáte rádi změny, a proto chodíte pořád do jednoho podniku, kde dobře vaří a mají příjemnou obsluhu? Jak je možné, že menu se může obměňovat každý den, a pivo se čepuje pořád to stejné? Chcete najít pestrost i na čepu?
Článek

Víkendové speciality "Na Plechu"

S novým rokem přichází další skvělé akce v Pub Na Plech. Výborné jídlo, pohodová atmosféra a příjemná obsluha. A na co se můžete letos těšit?
Článek

Stylové útočiště v centru Prahy

Milujete procházky centrem Prahy, a dokážete si vychutnat všechno co vám hlavní město nabízí? Zajímá vás, kde v centru města můžete v klidu posedět, dát si odpoledne výbornou kávu a nebo k večeru drink?
Článek

Farmářské chlebíky v Delice cafe

Máte zažité pravidlo, že po obědě je na řadě vždy dezert? Po slaném jídle už se vám sbíhají sliny na sladkou tečku?
Článek

Kam na zabijačkové hody?

Jestli jste se zabijačky už někdy účastnili, tak jistě víte, že je to velká událost. Dříve se dělaly zabijačky za účelem zisku masa pro výživu domácnosti, a je to tak stále, nebo se něco změnilo? Jak vlastně vypadá "dnešní" zabijačka?
Článek

Gastronomie a osobitý styl lodě Arwen

"Pořídíme si bar" napadlo vás něco podobného, když vás obsluha vašeho oblíbeného baru posílala domů, protože už před dvěmi hodinami měli zavírat? A co si ten bar udělat na místě, které nemá hranice ani pevné základy? To je sen.
Článek

Nové menu na Greenu

Jestli máte rádi nejen českou ale i italskou kuchyni, a kombinace těchto dvou kultur se vám zdá při nejmenším zajímavá, tak je ideální čas ochutnat nové menu u golfového hřiště v Bistru Green.
Článek

V neděli na brunch

Snídaně, oběd, večeře? To už dávno neplatí. Zajděte na brunch a zpříjemněte si neděli.
Článek

Každý měsíc jinou Jepici

Znáte příběh Jepic z Kbelského pivovaru? To je vám zase nápad nápadů, jak už to u tohoto pivovaru bývá. Kbelský pivovar vaří každý měsíc jinou Jepici.
Článek

Degustace v Monarchu

Degustace prvotřídních vín v kombinaci s vynikajícími pokrmy. Místo, které má originální atmosféru. Původně vinný bar, teď skvělá restaurace s otevřenou kuchyní a "pravými" americkými steaky. Milovníci vín mohou ochutnat vynikající vína z Česka, Slovenska a dokonce z vyhlášených vinařství z celé Evropy.
Článek